Novosti

Floraart 2021.
Objavljeno: 16. travnja 2021.
Poštovani,
obaviještavamo Vas da je ovogodišnji Floraart u pripremi.

Izložba cvijeća je na otvorenom i velikom prostoru, preko 30.000 kvadratnih metara, oko cijelog jezera Bundek. Uz pridržavanje svih epidemioloških mjera, pripremamo događanja za sve željne lijepoga, na siguran način.
Nagrađeni izlagači biljnog materijala
Objavljeno: 15. svibnja 2019.
Izlagači su se natjecali u nekoliko kategorija, a svaki pojedini rad ocjenjen je neovisno od strane članova Ocjenjivačkog suda. Najuspješnijim sudionicima se dodjeljuje nagrada "Bumbina livada".
Rezultati natječaja za najljepše uređen kućni vrt
Objavljeno: 15. svibnja 2019.
Na ovogodišnjem natječaju prijavljeni natjecatelji konkurirali su u više kategorija. Kategoriji kućnog vrta površine do 100 četvornih metara, od 100 do 500 četvornih metara i u kategoriji kućnog vrta većeg od 500 četvornih metra.
Tročlana komisija u sastavu: Vesna Bajza, mag.ing.prosp.arch., Natalija Vidučić, dipl.ing.agr., Hrvoje Matanov, dipl.ing.agr. nije imala lak zadatak jer svaki se vrt procjenjivao na temelju više kriterija. Među ostalim, ocjenjivala se koncepcija rješenja (kreativnost i originalnost), zastupljenost pojedinih vrsta ukrasnog bilja i skladan međusobni odnos te stručno-tehnički principi izgradnje vrtno tehničkih elemenata (staze, zidovi, sjenice, ograde, kamenjari).

Program na glazbenoj pozornici

Bundek
Program na glazbenoj pozornici
Na pontonskoj pozornici održat će se mnogobrojni koncerti. Posjetitelji će moći uživati u raznolikom programu za cijelo vrijeme trajanja Floraarta 2021.