Novosti

Floraart 2021.

01.06.2021.Počeo je 55. Floraart, ne propustite ga!
 
Bundek kao raskošna cvjetna pozornica, brojni izlagači, zanimljive izložbe i odličan glazbeni program
 
Zagreb, 1. lipnja 2021. – Više od sto tisuća biljaka na 300 tisuća četvornih metara parka Bundek, stotinjak izlagača, izložbe, street art i glazba – od 1.lipnja, pa do 6. lipnja ne propustite posjetiti 55. Floraart, najveću hortikulturnu izložbu u regiji.
 
Uz poštivanje svih epidemioloških mjera, posjetitelje ove godine očekuje atraktivan program. Pogledajte zanimljiv street art mural nastao baš za Floaart kojeg potpisuje umjetnik Boris Bare i izložbu radova studenata i alumnija Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu.
 
”U sklopu ovogodišnjeg Floraarta zasadili smo u zatvorenim kupolama i neke neobične umjetničke biljke, koje su svojom imaginacijom  osmislili i postavili studenti ALU u Zagrebu. Ova izložba radova naših mladih umjetnica i umjetnika promišlja o ovoj našoj specifičnoj situaciji zatvorenosti sustava ali ujedno i o kreativnim potencijalima umjetnosti ka otvaranju i oživljavanju kvalitete naših života”, rekao je mentor projekta Danko Friščić, Prodekan za međunarodnu i međusveučilišnu suradnju Sveučilišta u Zagrebu, ALU.
 
Svi koji dođu na Floraart uživat će svakog dana u 19 sati u odličnom glazbenom programu na pontonskoj pozornici. Ricardo Luque, Saša Nestorović Jazz Quartet, Lela Kaplowitz Quartet, Soulbeat i Ivana Galić i ZP Quartet, imena su koja ne treba propustiti.
 
”Iznimno nam je zadovoljstvo pozvati sve da posjete našu izložbu, ulaz je tradicionalno besplatan, a preporuka je da građani parkiraju na istočnom parkingu Zagrebačkog velesajma. Sigurnost i zdravlje su nam na prvom mjestu, pa podsjećamo na poštivanje svih epidemioloških mjera“, poručuju iz organizacije Floraarta.
 
Floraart organizira Zagrebački holding – podružnica Zrinjevac, suorganizatori su Grad Zagreb i Turistička zajednice grada Zagreba.
 
 
Fotografije Martina Vidas Butorac: https://app.box.com/s/a1twy63d3h9cvh21ijb11xooq8mbimba
 
Kontakt za medije:

Elizabeta Penić
+38598757588
lollipop-pr.hr
Program na glazbenoj pozornici

Bundek
Program na glazbenoj pozornici
Na pontonskoj pozornici održat će se mnogobrojni koncerti. Posjetitelji će moći uživati u raznolikom programu za cijelo vrijeme trajanja Floraarta 2021.


Program Floraart 2021.